2009. május 15.

Egy életre kelt ház...

http://brody17.blog.hu/

Pár mondat a blogról:

"...Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt, a nagyszerű munkát, a palacsintát, a fánkot, az italokat, amelyeket a szomszédok hoztak! Annyi bizonyos, hogy ez csak az első, és nem az utolsó ilyen szombat volt a ház életében! Sokat dolgoztunk, jó volt a hangulat - olyanok is együtt dolgoztak, akik az utóbbi időben nem beszéltek egymással, és ez fontosabb, mint maga a kert."

"...Munka maradt még bővel, de felállítottuk a két komposztálót és kitakarítottuk a kert legelhanyagoltabb részeit. Szakács István megmetszette a fákat, és nemcsak szépek lettek, de a tér levegősebb, naposabb is. Kedden éjszaka permetezi a fákat a tetvek és egyéb kártevők ellen - erről külön értesitést küldök, hogy a permetezés a legnagyobb elővigyázatossággal történjen - akik érzékenyek lehetnek, kedden éjszaka csukott ablakoknál aludjanak. A komposztáló használatáról is kap mindenki egy preciz tájékoztatót."

"...A munkánk értéke pénzben is kifejezhető, hiszen volt egy eredeti árajánlat, amely többé-kevésbé arra a munkára irányult, amit ma közösen, de szakértő irányitással elvégeztünk. Tehát azok, akik ma kertészkedtek, 70 ezer forintot takaritottak meg a háznak - és azt hiszem, hogy ők maguk is nyertek egy kellemes napot."

Nincsenek megjegyzések: